Royale appartementen, comfortabel en compleet

Geplaatst op

Niet alleen heel comfortabel, maar ook erg compleet wonen aan het water: Appartementen De Marken

Ruimte, luxe en toch kleinschalig
De appartementen in De Marken worden opgeleverd met 3 of 4 slaapkamers en hebben een woonoppervlakte van ca. 120 m². Toekomstige bewoners genieten van ruimte, luxe en comfort. Toch kenmerken beide appartementen zich als kleinschalig. Er komen 2 appartementen per verdieping, dus u woont heerlijk ruim en rustig. Elk complex heeft ook een lift, wel zo makkelijk als u boodschappen heeft gedaan.

Compleet opgeleverd
De appartementen worden zeer compleet opgeleverd. Zo is de verkoopprijs die bekend wordt gemaakt tijdens de start verkoop inclusief:

U woont hier echt zoals u dat wilt. U kunt het appartement naar eigen hand samenstellen en bepaalt zelf de uitstraling van uw appartement.

Service en advies: ‘Zo in uw nieuwe appartementen’
De sleutels van uw nieuwe appartement krijgen en verhuizen zonder dat u eerst nog weken moet klussen? Dat kan! Bij een verhuizing naar een nieuw appartement komt heel wat kijken. Van de vloeren uitkiezen tot een verlichtingsplan maken en van een kleurpalet bepalen tot de raamdecoratie selecteren. En dan moet het klussen nog beginnen. Met de service ‘ Zo in je nieuwe huis’ kan Meiling Interieur & Decoratie uit Putten dit traject voor u verzorgen. Van advisering tot volledige afwerking.

Geef alvast uw bouwnummervoorkeur door >