De verkoop is al in zicht

Geplaatst op

Yes, de verkoop van Appartementen De Marken is al in zicht! 

Pak de agenda er maar bij, want op 3 juli a.s. van 17.00 uur tot 18.30 uur bent u van harte welkom bij de start verkoop van De Marken. Graag zien we u bij De Oude Bieb (Raadhuisstraat 31, Zeewolde) in het centrum van Zeewolde.

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en ontvangt alle verkoopdocumentatie van de appartementen. Zo kunt u alles thuis nog eens rustig nalezen.

Digitaal inschrijven
Vanaf de start verkoop (3 juli 17.00 uur) verschijnt er een digitaal inschrijfformulier in uw persoonlijke account waarover u beschikt als u zich heeft aangemeld als geïnteresseerde. Vanaf dat moment heeft u tot en met 12 juli 12.00 uur de tijd om u digitaal in te schrijven. Heeft u vragen, dan kunt u deze natuurlijk stellen in de chat, eveneens in uw persoonlijke account.