Ruim en luxe appartementen

Kiezen voor De Marken is kiezen voor stijl en klasse. Alle appartementen zijn ruim, licht, compleet en energiezuinig. Ze hebben een breed terras van circa 20 m2 op het zuidwesten en een woonoppervlak van maar liefst circa 120 m2. Alle ruimte om lekker te leven! Als nieuwe bewoner van De Marken kunt u het appartement naar wens indelen. Zo kunt u de woonkamer vergroten en heeft u bij enkele appartementen keuze uit twee of drie slaapkamers.
Liever helemaal vrij indelen? Ook dat is grotendeels mogelijk!

De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking. De gebruikte materialen zijn onderhoudsarm, zodat u de eerste jaren nergens naar hoeft om te kijken. Ook fijn:
alle appartementen hebben 2 eigen parkeerplaatsen binnen of buiten en een ruime berging. De 16 luxe appartementen zijn verdeeld over 2 kleinschalige appartementengebouwen aan het water. Ze hebben elk 4 woonlagen met slechts 2 appartementen per verdieping, dus u woont heerlijk ruim en rustig. Elk gebouw heeft een lift, wel zo makkelijk als u boodschappen heeft gedaan. De appartementen in De Marken zijn voorbereid op gasloos wonen en daarmee toekomstbestendig. Wilt u al direct gasloos wonen? Ook dat kan.

Alle appartementen zijn inmiddels verkocht.

Wateraanzicht

Aanzicht vanaf centrum

Interieurimpressie

Gasloos wonen?

De appartementen in De Marken zijn voorbereid op gasloos wonen en daarmee toekomstbestendig. Het leidingwerk voor de verwarming is in de wanden en de vloer voorbereid op gasloos wonen. Dat betekent dat de leidingen geschikt zijn om op een andere manier – dan door een gasgestookte cv ketel – warmwater in de woning te transporteren. daarnaast heeft iedere woning een opstelruimte voor een andere verwarmingsbron dan een cv-ketel.
Met al deze maatregelen bent u voorbereid op een duurzame toekomst. Meer weten over gasloos wonen?

Afwerking

De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking. De gebruikte materialen zijn onderhoudsarm, zodat u de eerste jaren nergens naar hoeft om te kijken. Ook fijn: alle appartementen hebben 2 eigen parkeerplaatsen binnen of buiten en een ruime berging.

De sleutels van uw nieuwe appartement krijgen en verhuizen zonder dat u eerst nog weken moet klussen? Dat kan! Lees hier meer over op pagina 16/17 in de brochure.

Plattegronden (enkele appartementen zijn beschikbaar als drie- of vierkamerappartement)

Ontwikkeling & realisatie

Van Wijnen
Deventerweg 4a
3843 AD Harderwijk
Tel. 0341-55 36 44
harderwijk@vanwijnen.nl
www.vanwijnen.nl

Ontwerp in samenwerking met Looman Architecten