Centraal wonen

Alle rust en ruimte om heerlijk te wonen, uitzicht op het water en de groene zone, maar ook alles bij de hand. De Marken ligt dichtbij het centrum van Zeewolde met onder andere diverse supermarkten zoals Albert Heijn, Lidl, Boni en Deen, maar ook de Action, Hema, diverse kappers, Bruna en de bibliotheek liggen om de hoek. Handig! Door de centrale ligging in Nederland en vlakbij Harderwijk, is het heerlijk wonen in Zeewolde.

Zin in een uitje of wat ontspanning? U bent zo op het Zeewolder Strand en aan de aanloophaven heten verschillende restaurantjes u van harte welkom voor een lekkere lunch of een gezellig drankje. Voor watersporters is er de Jachthaven Wolderwijd. En groen Zeewolde heeft uiteraard volop ruimte om lekker te wandelen en te fietsen. Het dorp heeft tenslotte het grootste aaneengesloten loofbos van West-Europa! Vanuit uw appartement kijkt u op de groene zone met de (binnenkort volwaardige) atletiekbaan en ’s winters de natuurijsbaan. Zelfs de golfbaan in de buurt.

 

Wonen in het groen

De 16 nieuwbouwappartementen staan pal aan een watergang en worden omringd door groen. De appartementen liggen in hartje Zeewolde én nabij een prachtig wandelgebied.

Alles heerlijk dichtbij

U woont centraal en daarom heeft u alles bij de hand, wel zo fijn. Zo wandelt u snel even naar de plaatselijke Albert Heijn, bibliotheek of keurslager. Ook de kapper en diverse kledingwinkels zijn dichtbij.

Schrijf u alsnog in voor een appartement in De Marken

Wanneer u zich aanmeldt als geïnteresseerde ontvangt u een mail ter bevestiging. Via deze mail kunt u inloggen op uw persoonlijk account en in. Daarna kunt u zich digitaal inschrijven als reservekandidaat voor een appartement in De Marken.

Let wel: de officiële inschrijftermijn is verlopen. Heeft u alsnog interesse, dan kunt u zich inschrijven als reservekandidaat. Valt er een potentiële koper af, dan kunnen we nu alsnog benaderen.Ontwikkeling & realisatie

Van Wijnen
Deventerweg 4a
3843 AD Harderwijk
Tel. 0341-55 36 44
harderwijk@vanwijnen.nl
www.vanwijnen.nl

Ontwerp in samenwerking met Looman Architecten